onsdag 19. mai 2010

LOer, Crafty Individuals

Var så heldig å få å scrappe med produkter fra Crafty Individuals som en av de Kreative på scrapping.no.

De har meget flotte og detaljerte stempler som gir fantastiske trykk. I tillegg fører de blant annet mønsterark og utklippsark.Ved første øyekast var dette en helt utrolig nydelig pakke å få i hendene, med fargerike ark og motiver. Det viste seg også å bli en veldig utfordrende og spennende pakke, siden jeg sjelden jobber med denne type farger og materialer.

På den mørke LOen har jeg brukt mønsterark fra Crafty Individuals og laget blonder med Martha Stewart Doily Lace-punch. Stemplet sommerfugl og tekst med stempler fra Crafty Individuals, klipte ut hjerte med teksten på og monterte disse under blomsten. Sommerfuglen oppe i høyre hjørne er klippet ut fra motivark fra Crafty Individuals.

Den lyse LOen fikk seg først en omgang med blå og grønn glimmermist, før jeg stemplet med tekststempel fra Crafty Individuals. Mønsterarket er også derfra, og jeg har punchet med Martha Stewart Doily Lace-punch for så å rufse til blondekanten. Sommerfuglene er klippet ut fra motivark fra Crafty Individuals. “believe… “teksten er en rubon fra 7Gypsies.


Vemund, sommeren 2009.


Håvard, våren 2008.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...