tirsdag 28. desember 2010

Fortsatt god jul

Juledagene flyr, vi er med familien og bare koser oss.

Lille julaften var gutta høyt oppe HELE tida og visste ikke helt hvor de skulle gjøre av armer og bein mens vi voksne gjorde siste innspurt. Støynivået var forholdvsis høyt hele dagen. Vemund var ivrig og hjelpsom da julepynten skulle frem, og alle englene SKULLE stå på ett og samme sted " for de synger jo i kor de da mor". På aftenen kom Mona og spiste sammen med oss, vi pyntet juletre og "snurret rundt juletre" som Håvard kaldte det da vi gikk noen runder rundt treet og sang.

Julaften feiret vi her hjemme i Granli med besøk av Stigs foreldre, Gudrun og Håkon, og søster, Mona. Guttene var noen små turer ute i akebakken. Først en tur med naboungene og så en tur med Mats og Remi, før middagsgjestene kom.

Masse pakker, god mat og godteri, blide unger og alt bare fryd og gammen hele kvelden.

Håvard lurte fælt på hvorfor nissen hadde far sine hender, men det mysteriet løste Vemund lett ved å si at det ER jo'n far og løftet på maska til nissen. ;-)

1. juledag hadde vi besøk av mor og Narne, 2. juledag var vi i familieselskap hos oldefar på Vest-Torpa og 3. dag hadde vi besøk av far og Unni. Så dagene flyr og som sagt, vi BARE koser oss. Og det skal vi fortsette med resten av jula også. Nå i dag skal vi til mor og Narne en tur.

Nå har jeg så smått begynt å tenke på bursdagen som venter over nyttår og har forberedt litt av invitasjonene. denne bursdagen kommer alltid brått på oss :-)Årets hjemmelagde julegave til de nærmeste ble fuglemat.


Bilder fra julaften 2010.


Herlig å lufte seg litt mellom alle måltidene.

5 kommentarer:

Kristin sa...

Så koselige bilder som viser skikkelig julestemning!

Nyt siste rest av romjulen fullt ut!

Turid sa...

Herlige julebilder som oser av julestemning!
Ønsker deg en fin romjul videre, og et Godt Nytt scrappeår!
Hilsen Turid :)

monica sa...

så herlig! fortsatt god jul til deg og dine!

Lula sa...

Høres ut som det ble en super jul hos dere, utfra de flotte bildene;)

Ha en fin romjul videre Wenche og et riktig godt nyttår!

Klem

Merethe sa...

Koselige julebilder. Jeg vil også si tusen takk for den flotte adventskalenderen jeg vant hos deg. Jeg har kost meg gjennom hele desember og fått masse flott...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...