torsdag 3. juli 2014

Jeg elsker disse stundene (PL)

Blir så inspirert av oppgavene inne på Project Life Norge, at jeg legger bursdagskortene til side og roter i bildebunken istedet :-) Jeg deltar med denne lommescrappede siden med bilder fra i fjorsommer på gjestedesigner utfordringen hos PL Norge i juli (Avsluttet) ;


Alle mønsterark er fra Studiolight. Har brukt dies fra Life made simple by Rachael Bright Sizzix-settene : Basics 39999747, Smile for the camera 39999755 og Overall Patterns 39999758.

Kameraene er chipboards fra Wycinanka.  Stjernene er chipboards fra Papirdesign.I oppgaveteksten til Project Life Norge står det at de vil se norske tekster, så da brukte jeg av de siste stemplene jeg har laget med Imagepac-stempelmaskina. Har laget opp begge tekstene i to ulike størrelser, for jeg tenkte at disse kom til å bli anvendelige fremover :-)
Og følg med snart er de søte #stemplene jeg har laget i samarbeid med Global Hobby og kunst og Staz å finne i butikkene:Deltar også hos:
Ett Trykk, Trykkpressa Juli: SOMMER/FERIE, Avsluttet

7 kommentarer:

Scratch sa...

Kjempelekker side du har laget. Stemplene var virkelig flotte, både de du har laget med imagepacen, og de fra global hobby og kunst. :)

Ragnhild sa...

flott PL side. De hashtag stemplene var orntlig fine, og havnet på ønskelista mi! Gleder meg til de kommer for salg - kjempefine!

Randi Elisabeth sa...

Tittelen på innlegget ditt her tror jeg ikke bare er tittel på selve siden, men også "tittel" på at du elsker stundene med scrapping ;)
Herlig side hvor du har fått bruke norsk tekst :) Kjempe flotte stempler du har laget selv.
Tusen takk for at du deltar på utfordringen :)
Og jeg gleeeeeeeder meg til de stemplene kommer i butikken :D

Kristine sa...

Nydelig side du har laget her! Masse flotte detaljer :)

Camilla sa...

SÅ herlig PL side, masse stilige detaljer og flotte bilder :D Og stemplene dine er kjempeflotte! Takk for et flott bidrag til Trykkpressa og riktig god sommer!

Scrappegal sa...

Kule PL-sider du lager!! :D

Cornelia sa...

Jättefin sida i sköna färger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...