tirsdag 3. oktober 2017

Med fiskestang i handa - kort til fisker

Kan også sees hos Scrappelyst

Etter å ha sett dette fantastiske kortet Ann Kristin har laget, ble jeg så inspirert. Resultatet ble en noen blek kopi, men jeg koste meg veldig med å lage det. 


Tok frem igjen barneskoleteknikk med å lage masker og gni Marabu Art Crayons for å lage bakgrunnen. Husker vi gjorde noe av det samme med oljekritt i sin tid. 

Valgte å bruke akvarellark til bakgrunnen min, for å få den den litt grove strukturen jeg ønsket. 

La på farge langs kanten på maskene, la masken på akvarellarket og gnikket i vei, både med svamp og fingrene. Gnikket til jeg hadde først himmel, deretter vann og til slutt fjell i bakgrunnen. 


Etter at bakgrunnen min var ferdig, stemplet jeg motiv og tekst med stempler fra Kort og Godt. Motivet har jeg lagt litt farge på ved å bruke vannpensel fra Sakura til å ta opp farge direkte fra tuppen på Art Crayons fargestiftene. Mønsterarket bak motivet er fra Studiolight, og fiskenettet er stanset ut med die fra Marianne Design. Fiskenettet er stanset ut i Papicolor kraft natur kartong, samme som selge kortet er brettet i. 


Hurra for deg er stanset ut med die fra Papirdesign. Stanset ut i svart mosegummi og i mønsterark fra Studiolight. La mønsterarket oppå mosegummien, for litt opphøyet effekt og skygge. 

Tusen takk for inspirasjon Ann Kristin

Produkter fra Marabu, Sakura, Studiolight, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Deltar med kortet mitt hos:
Kreativ Scrapping, Utfordring #10 - Bursdag, avsluttet

1 kommentar:

Inger Marie sa...

Stilig kort og for en flott bakgrunn du har laget :)
Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping.
DT Inger Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...