onsdag 25. februar 2009

Noen tanker fra rehab

Ja så var jeg i gang med oppholdet mitt på revmatismesykehuset. Har hatt kontakt med lege, fysioterapeut og ergoterapeut her. Har mye fornuftig å si alle sammen. Har kommet igang med treningsopplegg for rygg og bekken. Endel øvelser jeg har gjort en tid, men også en del nye som ikke gjør så vanvittig vondt å utføre. Det var en lettelse. Dagenes høydepunkt her er turene i bassenget- helt vanvittig godt å plaske rundt i 36 grader.
Savner selvfølgelig gutta mine noe voldsomt, men ble ikke så ille som jeg fryktet. Skal jo også hjem i helga så ser en ende på det. Prata med Vemund såvidt på telefonen i går. Moren min ropte han til seg og spurte om "han ville prate med mor". Jeg hørte at hun sa "du kan si god bedring". Vemund kommer i telefonen og sier andektig; "god bedring, Wenche" Jeg sier "takk for det", litt paff over at han brukte navnet mitt :-) Og han snur seg mot bestemor og sier "hu sa takk for bedringa". Herlige gutten.

1 kommentar:

Lissie sa...

Kjære Wenche! Godt at du har fått øvelser som ikke er så vonde. Håper at oppholdet gir en bedring om ikke akkurat nå, så over tid.
Ønsker deg så gode dager som det går an fremover! *klem* fra hu Lissie/Anne Lise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...