Etiketter

advent (39) baby (246) boks (192) bordkort (68) bryllup (158) bursdag (665) dåp (145) farsdag (25) flaske (309) freebie (2) gaveposer (250) give away (7) innpakning (44) invitasjon (8) jul (872) julekule (250) kalender (46) kondolanse (61) konfirmasjon (663) kopp (347) Kort (1783) kreative tips (98) krus (338) lys (81) Marianne Design (545) morsdag (24) motiver for salg (57) navnefest (2) oppbevaring (10) oppskrifter (17) Papirdesign (803) Personlig gave (777) påske (39) Scrapbooking LO (42) Scrappelyst (1016) sjokolade (120) smågaver (1466) stemplene mine (50) tag (192) takkekort (3) tutorial (111)

onsdag 16. desember 2009

Sarah Bernard

Bunner:
Jeg bruker ferdig kransekakedeig fra Rema 1000. Bruker to pølser à 500 g.

Ruller pølsene så tynne som jeg vil ha kakene store, og skjærer runde flate bunner. Mine pleier være ca 3 cm i diameter og ca 1 cm tykke. Stekes ved 200 grader i ca 8 min (jeg liker dem myke inni).

Fyll:
1 plate mørk kokesjokolade
3 dl kremfløte

Kok opp sjokolade og fløte, avkjøl natten over. Hvis sjokoladeblandingen ikke er ordentlig kald, vil kremen bli kornete. Visp krem av den avkjølte blandingen, og legg ønsket mengde krem på hver kakebunn. OBS! kokt kremfløte blir raskt stiv krem.

Glasur:
2 plater kokesjokolade (jeg pleier å bruke en lys og en mørk)
5 ss kokosfett

Smeltes sammen og has over kremtoppene.

Oppbevar kakene i fryseren. De tiner raskt. Mmmm deilig :-)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...