Bunner:
Jeg bruker ferdig kransekakedeig fra Rema 1000. Bruker to pølser à 500 g.
Ruller pølsene så tynne som jeg vil ha kakene store, og skjærer runde flate bunner. Mine pleier være ca 3 cm i diameter og ca 1 cm tykke. Stekes ved 200 grader i ca 8 min (jeg liker dem myke inni).
Fyll:
1 plate mørk kokesjokolade
3 dl kremfløte
Kok opp sjokolade og fløte, avkjøl natten over. Hvis sjokoladeblandingen ikke er ordentlig kald, vil kremen bli kornete. Visp krem av den avkjølte blandingen, og legg ønsket mengde krem på hver kakebunn. OBS! kokt kremfløte blir raskt stiv krem.
Glasur:
2 plater kokesjokolade (jeg pleier å bruke en lys og en mørk)
5 ss kokosfett
Smeltes sammen og has over kremtoppene.
Oppbevar kakene i fryseren. De tiner raskt. Mmmm deilig :-)
Etiketter
advent
(40)
baby
(271)
boks
(207)
bordkort
(75)
bryllup
(183)
bursdag
(741)
dåp
(169)
flaske
(315)
freebie
(2)
gaveposer
(258)
give away
(9)
innpakning
(44)
invitasjon
(10)
jul
(945)
julekule
(279)
kalender
(47)
kondolanse
(67)
konfirmasjon
(775)
kopp
(361)
Kort
(1957)
kreative tips
(100)
krus
(352)
motiver for salg
(72)
oppbevaring
(10)
oppskrifter
(17)
Papirdesign
(981)
Personlig gave
(851)
Scrappelyst
(1172)
sjokolade
(124)
smågaver
(1562)
tag
(203)
tutorial
(111)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar