mandag 14. juni 2010

Jordbærkassa står i hagen

Ja nå håper vi omgangsyken har forlatt hjemmet, bank i bordet. Det er 2 stk som ikke har hatt det, og 2 stk som nå er så godt som friske. Eller, her i Granli er man ikke bare "litt i form". Vemund spurte Håvard her på fredag; "Er du itte i form Håvard? Hæll er du i TOPPFORM". Så ingen mellomting her nei ;-)

La inn et ønske hos Narne om å få snekret en etasje-jordbærkasse. Man må ty til litt reodor felgen-midler, da rygg og knær ikke vil være med på luking på bakkenivå. I helga tok kassa form.Guttene kokker med sølevann i sandkassa mens Narne monterer jordbærkassa. Trist at man skal være nødt til å ha på ungene lune dresser når vi nærmer oss midten av juni. Men vi så såvidt sola i løpet av dagen også.Fikk benyttet anlendingen til å flytte blomster og tømme det gamle bedet langs øvre husvegg også. Må bare innse at jeg klarer ikke holde alle bedene pene, så da er det bedre å ta det med rot og tupp. Jorda kom godt med da jordbærkassa skulle fylles. Småkara var ivrige hjelpere og sprudlet rundt og sang. overhørte Vemund si til lillebroren sin i det de fòr forbi med hver sin lille trillebår; "Vi kænn jo prate litt sammen å, Håvard, MENS vi jobber".

Munnen på den gutten er ikke mye i ro nei, og som han hadde sagt til bestemor Aud en dag forrige uke; "je er jo akkurat som a' silje vørti je bæstemor Aud, je går i hæla dine å skravler hele dagen".Og nå står jordbærkassa vår ferdig. Så her kan de flotte små plantene få vokse seg store og fine.Må også vise frem det opphøyde bedet mitt som faksisk begynner å bli ganske fint. Skal noen år til, men det blir bedre og bedre.I bedet sitter engelen vår og venter tålmodig på at irisen skal sprette ut.Og i andre enden sitter froskeprinsen og venter på prinsessa si...

1 kommentar:

monica sa...

så fin jorbærkasse... den ideen har jeg lyst å gi videre til gubben:) Beddet ditt er fint wenkj. koselige bilder. den engelen er bare såååååååå fin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...