søndag 15. august 2010

Clip It Up

Clip it up – Simply Renee har en flott serie med produkter til organisering og lagring av alt av scrapbooking tilbehør,
som feks rubons, thickers, klistremerker, bånd og alt av småtteri. For mange gode tips se i Clip it up Blog.Mange er kjent med clip it up sin flotte karusell til å sette på scrappeplassen, men denne produsenten har så mye mer å by på.


Oppbevaringsenhetene er geniale fordi de tar liten plass og du alltid har tingene lett tilgjengelig på din scrappeplass.
Her kan du se et utvalg av produktene som kan være med på å rydde unna litt plass på arbeidsbenken din, men som allikevel gir deg umiddelbar tilgang på tingene.

Under the Shelf Rod

Denne er til montering oppunder hyller, en flott lagringsplass som ellers lett blir glemt. Festes enkelt med to små skruer.

Her har jeg fylt Under the Shelf Rod med Primablomster.På min scrappeplass som består av en helt vanlig PChjørnepult med overdel, er det fin plass til å henge opp disse,og allikevel ha noe stående under på selve pulten.Under the Shelf Rod måler 11″.Alle opphengene til Clip it up leveres med slike klips til å feste på tingene og henge opp. Klipsene selges også i pakker for seg, slik at du kan fylle opp etterhvert.

Hva du henger opp med klipsene er helt opp til deg, det kan være av de tingene jeg har nevnt over, eller feks stoffer, ferdige prosjekter, ja til og med mønsterarkene dine kan henges opp dersom du her den rette veggmontasjen.

Clip it Up Swinging Wall ArmDette er en veggmontert svingarm. Helt genial for full oversikt. Kan svinges ut ved behov, og om ønskelig svinges inn mot veggen for å spare plassen igjen.

Ypperlig i feks hjørner.
Jeg har valgt å henge rubons på min. Men denne er også helt ypperlig til de store tingene dine.Her får du et lite inntrykk av hvor mye en slik svingarms faktisk kan romme.Lengden på Clip it Up Swinging Wall Arm er 9″.

Clip it Up Wall MountDette er en veggmontert stang til oppbevaring av nesten alt hva du måtte ønske.Her har jeg hengt ferdige kort opp til utstilling.Clip it Up Wall Mount er 17,5″ lang, så denne rommer mye. Ellers er størrelsen på alle disse tingene vist her romslige og fine. Hver og en rommer mer enn man skulle tro.Clip it up har helt suverene Zipbags til småstæasjet, slik at det nesten ikke finnes den lille ting som ikke kan henges opp. Disse er tykke og solide.

Posene kommer i flere størrelser.

Nå håper jeg du har blitt inspirert til å organisere litt på scrappeplassen din.

Dette fungerte iallefall supert for meg :-)

3 kommentarer:

ullpurka sa...

Åååå dette ser jo bare superpraktisk ut altså og jeg har sååå lyst på det her. Spesielt den svingarmen og den til å feste på undersiden av hyllene var geniale.

Klemmer

Synnøve sa...

Love it! Disse ser sååå supre ut altså. Har tenkt litt på en slik karusell, men de stengene til under hyllen var jo GREAT!
Hmmmm, ble litt i shoppemodus nå gitt;)

Ulltraaden sa...

jeg har igrunn lyst på alt sammen jeg :O (inkludert stæsjet som henger der ;o) )Det så kjempepraktisk ut <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...