mandag 7. februar 2011

Hjemmelaget knekkebrød

Disse knekkebrødene er virkelig smakfulle og nydelige. Var så heldig at jeg fikk tilsendt denne oppskrifta av ei nettvenninne, og den måtte prøves med en gang. Håvard ville mer enn gjerne hjelpe til, for alt som skjer på kjøkkenet er spennende :-)

4 dl sammalt rug
4 dl lettkokte havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann (sist jeg bakte tok jeg i 6 dl vann. Litt vanskeligere å få røren utover plata, men gikk greit, og knekkebrødene tørket enda bedre i vår ovn)


Alt blandes med et smil om munnen i en bolle.


Øses over på 2 bakepapirkledte bakeplater.


Trykkes jevnt og tynt. Rutes opp i ønsket store biter med for eksempel et pizzahjul, før steking.

Varmluft 175'c
40 min med døra lukket, 10 min med døra oppe, og til slutt 10 min med døra igjen.


FERDIG ;-)


Og det smaker VELDIG godt, både med ost, smøreost, syltetøy og honning på. Eller DITT favoritt pålegg.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...