tirsdag 31. mai 2011

Bordpynt

Land of Enchantment har kjempelekre digitale elementer du kjøper for nedlasting og printer ut selv. Jeg har skrevet ut dette digitale motivarket, Royal Queen Crowns Birds Mushrooms Nest Eggs vintage, på skisseark fra Nille.


Dette arket har motiver som egner seg veldig godt til selskapeligheter som for eksempel barnedåp og bryllup.

Først har jeg laget serviettring med motiv til barnedåp.

Jeg har laget en ring av bazillkartong og enkelt og greit stiftet den sammen på undersiden. Brukte stifter for å være helt sikker på at den ikke skulle gå opp igjen, og stiftene er det ingen som ser. Festet det printede motivet på en matte utstanset i hvit bazill, og pyntet med rosa selvklebende bling. Festet på ringen med dobbeltsidig tape.Matten er stanset ut med spellbinders Nestabilities Die labels 10.


Det neste motivet jeg har brukt egner seg like godt til bursdag som til bryllup og konfirmasjon. Har laget laget serviettring på samme måte som over, og pyntet med osteklut og metallswirler.
Matten jeg har brukt under motivet her er stanset ut med spellbinders Nestabilities – Nested Die labels 11.


Til slutt har jeg laget bordkort. Enkelt brettet hvit bazill pyntet med motiv fra samme digitale motivark som prosjektene over her.


Motivet er montert på en matte stanset ut med Spellbinders JB-08955 Nested Sentiment Dies fra Justrite. Klipte til matten for at den skulle passe rundt motivet og ikke bli for stor. Var ornamentet på toppen jeg var ute etter å få med som pynt på bordkortet. Ornamentet er også pyntet med en rød selvklebende havperle.

Matten med motivet er festet på bordkortet med 3D-limputer for litt dimensjon.


3 kommentarer:

Mona sa...

Åh, de ble jo kjempefine!! Så utrolig lite som skal til for at det blir rålekkert! :)

Alhana sa...

wow så flotte disse bordkortene ble :-)

marit sa...

Helledussan å søte!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...