fredag 22. juli 2011

Skolesekk

Skal si gutten er stolt av den nye sekken sin, og har nå flyttet inn i den og bruker den som barnehagesekk nå i første omgang. Han gleder seg veldig til å ta den i bruk på førskoledagene, og er så spent på hva som skal skje der.

Det første jeg tenkte da jeg tok tak i sekken var at den var litt tung. Men etter å ha vist den frem til mer erfarne skolebarnmødre, sier alle at NEI denne er ikke tung. Skal man ha polstret rygg så veier de såpass, og gjerne enda mer. og ja denne sekken er polstret i ryggen og har tykke gode bæreseler.

I topplokket ligger det regntrekk. Litt dumt at dette ikke er sydd fast til sekken, er redd dette kan bli rotet bort.
Fordel med trekket er at det er reflekser på dette også.

Vemund syntes det var veldig tøft at sekken har regntrekk.


Glidelåsene er kraftige og gode virker det som og lett å håndtere for små hender.


Sekken har praktiske smålommer som vi kan lage system for, at DER ligger busskort, DER ligger penal. I den ene lomma er det klype, om man feks vil feste nøkkelknippe, eller klipse fast busskort. Veldig kjekt.


Øverst på sekken er det en kjekk merkelapp for navnemerking, og kontaktinfo.
Og ikke snakk om at jeg skulle skrive navnet hans der, for DET klarer han da sjøl, og det er tross alt hans sekk.Sekken har mange reflekser, og også en som er formet som fotball og DEN var kul, ifølge testeren selv ;-)

I det hele tatt at tema på sekken er fotball, falt i veldig god smak hos en liten fotballspiller.

Tror Vemund syntes det ble mye lommer og stropper sånn ved første testing her, men dette kommer han raskt inn i. Raskere enn mor vil jeg tro :-)


Ganske så stolt ja av den nye sekken sin. Den har både brystreim og magereim. Her har vi ikke festet magereimen, for vi må ha hjelp av en som er litt sterkere i klypa enn meg for å regulere den. Veldig greit å avlaste små rygger også med slike reimer, selv om det ikke er snakk om enorm vekt som skal bæres over lang tid de første årene (håper jeg)- denne sekken rommer 22 liter.


På siden av sekken er det praktiske lommer som er lette å nå, og stropper som kan strammes inn etter hvor mye man har i sekken. Dette er veldig kjekt så slipper sekken å henge og slenge når den ikke er stappfull.


Vil også nevne at sekken finnes i råååååsa jenteutgave. Kikket på den hos -nille her om dagen, veldig fin farge.

Til en pris på kun 199,- er dette virkelig en flott sekk. Får mye for pengene her synes jeg.


Er du nysgjerrig på hvorfor jeg skriver om skolesekken? les om skolestartkampanjen
--nille-bloggen , og Facebooksiden deres .

Har lånt denne sjekklista fra facebooksiden. Synes den er veldig kjekk:

1 kommentar:

~Isabell~ sa...

knallflott de sekkene på Nille, selv valgte vi en sekk fra Beckman. Synes det var genialt med en liten ekstrasekk til gymtøy o.l. Så fikk vi penal i sammen (kan kjøpe matboks og drikkeflaske i samme også) + det var 2 års garanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...