torsdag 4. august 2011

3 kort

Jeg har laget 3 forskjellige kort med digitale stempler, ferdig fargelagt fra produsent. Disse herlige motivene er fra Prairie Fairy Designs. Jeg har printet de ut på akvarellark for å få en litt “hjemmefarget” effekt.


På det første motivet, Singin in the Rain, har jeg stemplet litt med swirl fra Stempelgledes Vintage Garden-sett langs kanten av det printede motivet. Har også tegnet på en sømkant med svart penn langs kanten.

Jenta har fått noen ekstra highlight fregner med en hvit penn.Brillene og vanndammen har fått en opphøyet glatt effekt ved å føre på Glossy Accent.
Motivet på det neste kortet, Gilly’s Bike, er kun printet, stanset ut med spellbinders Nestabilities Die labels 03 og svertet langs kanten med brunt blekk, cats eye creamy brown.

Blondeservietten bak motivet er brettet og herjet litt med, for å få det litt mindre. Har bare en størrelse og den ble litt voldsom bak dette motivet.

Sommerfuglen er fra prima.Punchkanten rundt hele kortet er laget ved hjelp av Martha Stewart Craftpunchen; Cherish.


Og til slutt et enkelt bryllupskort, med motivet Valentine Gilly, stanset ut med Spellbinders.


Mønsterarket jeg har brukt helt i bunn og på scallopkanten bak motivet har glittereffekter. Jeg ønsket å ta opp igjen dette i stempelmotivet og har brukt Gelly Roll penn fra Sakura, Clear star på hjertet. Denne pennen gir en flott og overraskende god glittereffekt og er et veldig godt alternativ til glitterlim.


Skrevet for De Kreative.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...