Etiketter

advent (39) baby (244) boks (191) bordkort (82) bryllup (156) bursdag (654) dåp (142) farsdag (25) flaske (308) freebie (2) gaveposer (248) give away (7) innpakning (44) invitasjon (8) jul (868) julekule (247) kalender (46) kondolanse (58) konfirmasjon (661) kopp (346) Kort (1759) kreative tips (98) krus (337) lys (81) Marianne Design (544) morsdag (24) motiver for salg (56) navnefest (1) oppbevaring (10) oppskrifter (17) Papirdesign (781) Personlig gave (765) påske (37) Scrapbooking LO (42) Scrappelyst (996) sjokolade (119) smågaver (1451) stemplene mine (50) tag (191) takkekort (3) tutorial (111)

onsdag 12. oktober 2011

Adventskalender

I DETTE innlegget lagde jeg en liten beskrivelse av innbundne papirposer.


Og nå begynner prosjektet mitt å ta form. Papirposene skal pyntes til en adventskalender.


Jeg pynter hver side i julete stil, og har stanset ut kalendertallene med QK dies i selvklebende brun folie, også fra QK.

Gutten jeg har brukt på kalenderside 1 er et herlig stempel fra Morhead. Jeg har stempler på akvarellark og fargelagt med promarkere. Teksten har jeg printet ut på bazillkartong og stanset ut med spellbinders dies.


Grunnen til at jeg har brukt papirposer er at da blir det lommer jeg kan putte noe inn i. Dette jeg lager her skal bli en aktivitets-adventskalender.


Jeg har laget helt enkle tags av kraft kartong med båndrester. Jeg har brukt dies fra Marianne Design og stanset ut paneler av selvklebende tavlefolie.


Disse tagene kan man jo lage på VELDIG mange måter, men jeg valgte å gjøre det slik da jeg kan bevare tagene fra år til år, og samtidig forandre teksten på de, siden den blir skrevet med kritt. På de jeg har vist her har jeg skrevet med kritt-tusj. Har bevisst ikke satt kalendertall på tagene, siden tanken er å bruke de om igjen, og aktivitetene ikke faller på samme dato år etter år.


Dette blir en bordkalender som står av seg selv.
Det som gjenstår å se nå, er hvor tykk denne kalenderen blir når jeg får pyntet alle sidene. Men nå er allerede endel sider klare, og alle papirposelommene har tag i seg. Et stort prosjekt, men VELDIG gøy. Jeg lager ikke julekort i store mengder lengre, så da får jeg utløp for litt julestemning via denne istedet.

Eksempler på sider jeg har pyntet:


Denne teksten er stemplet.Tekst printet ut på Bazill. Blomster fra Prima og hjerter og bling fra Bumbershoot supplies.Teksten her er stemplet.Denne teksten har jeg fått fra Linda, denne er så nydelig. Printet ut på bazill. Ellers pyntet med hjemmelaget pebbles og julekuler fra Marianne Klip.Stemplet tekst, og snøkrystaller stanset ut med Martha Stewart punch.

7 kommentarer:

unni's scrappeboble sa...

Dette var no en GENIAL ide da Wenche, denne likte eg :)) Massssssse arbeid men kan no brukes år etter år :)) Klem

Anne sa...

Dette blir lekkert du! Og jeg ser for meg det må være kjempekoselig og gøy å ha en slik kalender, så hele familien kan ha sammen og planblegge juletingene som skal gjøres. Da blir fokuset på ting som dere gjør sammen, heller enn ting man får. :) Herlig. :)

Jorill sa...

Woww - dette var en supersmart ide!
Dette blir jo bare lekkert :0)

Ønsker deg en fin kveld videre.
Klem Jorill

Nora sa...

Beautiful work! Love all of your text "pieces" :-)
Big hugs,
Nora

Nora sa...

Beautiful work! Love all of your text pieces:-)
Big hugs,
Nora

Monica Mortensen sa...

Nydelig kalender, sikkert kjempekoselig å sitte å bla i denne. Jeg hadde ikke klart å holde meg til dato'en, for jeg ville bladd frem og tilbake. Kjempe fin ♥

Guri sa...

Måtte inn å sjå nærmare på dette prosjektet. Koselig med slik aktivitetskalender som kan brukes om og om igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...