lørdag 5. mai 2012

Tags

Jeg har lekt meg med spray igjen, glimmermist denne gangen. Har tatt utgangspunkt i ferdige lyse tags, og sprayet og kost meg. vet aldri hvordan resultatet blir når man setter i gang, spennende.

Brukte washitape for litt variasjon på disse tagsene.

Denne første har jeg pyntet med en metalldekor som jeg har brettet rundt kanten. den engelske teksten er stempler, men jeg husker dessverre ikke hvor stempelet er fra. Har også brukt mitt nye favorittstempel kaffesøl-stempelet som KristinL har designet. Stemplet selges hos Kreativ Hobby.

På det neste har jeg også brukt glimmermist, men denne har jeg vasket over etterpå med våtserviett, bare for å se hvordan DET- og resultatet ble ganske kult, tagen fikk nesten en silkemyk overflate. Artig å teste litt.Har også brukt en hvit distress stains på denne her og laget hvite splatter.

Stemplet med tekster og swirl fra Kort og Godt, og igjen kaffesøl-stempelet fra Kreativ Hobby. Norske produsenter i skjønn forening

Har i tillegg brukt en chipboardpynt som også er sprayet med glimmermist. Chipboarden får en veldig fin glittereffekt fra sprayen.Langs kantene på tagen har jeg smurt på litt snow effect.Kan også sees her på scrapping.no.

1 kommentar:

Vibeke sa...

Kjempeflotte!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...