fredag 17. august 2012

Art mailer

Hallerud Kultursenter introduserte meg for noe som heter Art mailer. Dette er chipboard som virkelig inspirerer til å slå seg litt løs med pynt og stæsj.Du får de i ulike størrelser, med ulikt antall «vinduer».Du får også kjøpt glass til å legge i vinduene, men på den første her har jeg ikke brukt det;På mitt første forsøk med disse tok jeg å forsiktig-forsiktig løsnet laget med de utstansede vinduene fra underlaget, fordi jeg ville lime motivarket under disse.

Her har jeg satt i gang med å male pappen med hvit gesso og påfører Inka Gold i fargen bronse. Dette er en herlig pasta å jobbe med og gir en flott metallisk glans til prosjektet.Inka Gold får du også tak i hos Hallerud Kultursenter i mange forskjellige nyanser. Her har jeg limt fast mønsterark og tatt litt Inka Gold på det også. Mønsterarket jeg bruker på Art Maileren her er fra Marianne Design, det samme med vintage bildet på forsiden.Så er det bare å lime vindus-delen tilbake på plass og pynte etter hjertets lyst.Hallerud Kultursenter har også blondeservietter og bittesmå, supersøte glassflasker i butikken sin. Jeg helte litt blått glitterlim nedi flaska og limte korken på.Metallhjørnene er opprinnelig gullfarget, men jeg har farget de med hvit tusj som beskrevet HER. Mens tusjen fortsatt er våt på metallet, snur jeg hjørnet ned mot et ark jeg ikke er redd for og gnir lett, slik at noe av gullfargen skinner gjennom det hvite.

Inni art maileren har jeg stemplet med stempler fra Kort og Godt.
6 kommentarer:

morkaren sa...

Hvor er det smukt, og hvor ser det godt ud med den lille smule guld ind over fotoet, en helt ny måde at scrappe på. knus morkaren.

Anne sa...

Wow, så stilig. :)
Nydelig pynt og farger, liker det hele. :)

Klem, Anne.

Luce sa...

Nydelig kort!
Ha en fin kveld :o)

CraftyLoops sa...

This is awesome. Lee x

Eva Marie sa...

Så lekkert og kreativt!
Nydelig pynt og bilde.

Klem :)

GryA sa...

Så fint og stilig! De der har jeg ikke sett før.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...