Etiketter

advent (34) baby (202) boks (178) bordkort (78) bryllup (129) bursdag (513) dåp (103) farsdag (20) flaske (284) freebie (2) gaveposer (225) give away (6) innpakning (40) invitasjon (7) jul (703) julekule (176) kalender (40) kondolanse (40) konfirmasjon (530) kopp (305) Kort (1548) kreative tips (97) krus (296) lys (81) Marianne Design (510) morsdag (15) motiver for salg (16) navnefest (1) oppbevaring (10) oppskrifter (17) Papirdesign (576) Personlig gave (610) påske (33) Scrapbooking LO (42) Scrappelyst (817) sjokolade (115) smågaver (1269) stemplene mine (50) tag (161) takkekort (3) tutorial (111)

søndag 26. august 2012

Print på tag
Når latskapen tar overhånd er det en STOR glede å se at KennyK har fått et bra utvalg i ferdig fargelagte digitale stempler, såkalte Pre-colored. Disse er det bare å printe ut og «klistre på».

Jeg ønsket en litt annen vri og har printet et ferdig fargelagt motiv rett på en tag.

Først printer jeg ut motivet på et vanlig kopiark, da trenger du heller ikke bruke farger om du vil være litt økonomisk oppi det hele, for printen på kopiarket bruker du kun som en mal for hvor du ønsker motivet plassert på tagen din.
Du tar vare på dokumentet du har printet ut fra, slik at plasseringen på neste print blir lik som på kopiarket ditt.

Så fester du tagen slik at du ser at printen blir plassert nøyaktig der du vil ha den på tagen. Og gjør nå dette på eget ansvar, og med viten om at din printer tåler å få «litt ekstra» kjørt gjennom- Min printer tåler det meste av kartong og ark, og er en Dell av den hardføre typen.

Jeg fester tagen rett og slett med litt washitape, siden den er enkel å få av igjen uten å rive sund tagen.
Så er det bare å plassere arket, med tagen denne gangen, tilbake i printeren, og skrive ut en gang til. Husk å plassere arket rett vei, slik at printen blir på samme sted.
Så løser du tagen forsiktig fra kopiarket;Nå er tagen klar til å pyntes. Jeg har brukt et swirlstempel fra stempelglede langs kantene, og teksten er stempel fra Kort og Godt.7 kommentarer:

morkaren sa...

Hvor er det en flot tags, og tak for "fidusen" med printeren jeg vil prøve forsigtig måske med nogle tekster først. knus morkaren.

Linda sa...

Super flot tag, hun er da lidt sej hende du har printet.

Unni A sa...

Kjempekult!

Tuppenshobbyblogg sa...

Denne tagen var kjempeflott. Likte den veldig godt.Lur måte å få motivet på tagen.Takk for at du viser.

Klem, Kjersti

Frk. Bogstad sa...

Stiligt :) D skal eg prøve óg :)

lek med Kontraster sa...

Det der var supersmart. Ser det er så mange som bruker slike tags. Kan jeg spørre deg hvor man får tak i disse? Kan jammen brukes til så mangt :)

Glad jeg kom over denne bloggen for her var det mye fint. Legger meg til som følger så blir veien enda litt kortere!

GOD TIRSDAG

Klem
Vigdis

Wenche sa...

Takk for koselige kommentarer.

De tagsene jeg bruker kjøper jeg når jeg kommer over bulker på feks ebay eller etsy. De selges rundtom hos bokhandlere og hobbyforretninger også¨, men da som regel STERKT overpriset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...