onsdag 12. juni 2013

Posekort tutorial


Kan også sees på scrapping.no

Får ofte spørsmål om hvordan jeg lager posekortene mine, og det er jo så såre enkelt at en tutorial er totalt overflødig, men får man spørsmål så svarer man jo, og da ser ALLE at de klarer dette. Kjempemorsomme kort å lage, da hovedfokuset kan være på å PYNTE ;-)

Det som er greit å ha er en papirskjærer, borderpunch og papirpose.

Papirposene fåes i nesten alle tenkelige størrelser, og farger. Jeg liker best de brune kraft posene, og de hvite. Liker å ha et lite utvalg i størrelser, for det er moro å variere litt. Men de jeg bruker aller mest av er i størrelsen 4″6″.Starter med å kutte av den ujevne kanten øverst på posen;

Så puncher jeg en pyntekant;

Det er gøy å ha litt ulike border punchere. Noen passer vintage, noen passer gutt, og noen blir bare rett og slett favorittene dine.

Er papirposen så tykk at du ikke fåt punchet gjennom, eller så tykk at du ikke ønsker å utsette punchere din for forsøket , så kan du punche kun mønsterark som du dekorerer med, og tagen du lager av kartong til å legge inni posen. Slik som her;Så har du grunnlaget for å slå deg løs i papirbunken og pynthaugen din, posekortene er klare til å pyntes;Og eksemplene på ferdig pynta posekort er mange, som feks;

4 kommentarer:

Nina sa...

Riktig nydelige alle sammen, takk for titten !
:-) Nina

Tone K. sa...

Åhhh....flinka ! :)
Tusen takk for tutorial likevel....de er bare så utrolig flotte disse kortene dine :)
Jeg blir super-inspirert !
Tusen takk ! :)

Unni A sa...

De er så flotte alle papirposekortene dine! Takk for en flott tutorial! Tror jeg må prøve meg på en sånn snart :)
klem Unni

morkaren sa...

Hvor er de dejlige dine posekort, og fin forklaring, jeg vil også prøve, jeg har vist nogle poser i mine gemmer. knus morkaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...