torsdag 4. juli 2013

KickBack

Penger tilbake på netthandel;

Hørt om denne måten å opparbeide noen sparte kroner der hvor du allikevel handler på nett?

Det neste kapittelet er sakset direkte fra siden deres;

Hva er KickBack.no?

KickBack.no er et fordelsprogram for netthandel og gir deg penger tilbake når du handler i mer enn 200 nettbutikker. Prisen på det du kjøper forblir det samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp og din oppsparte kickback kan du veksle ut i gratis gavekort og penger i form av VISA-gavekort. Det er helt gratis og uforpliktende å bli medlem hos oss og KickBack.no er en del av Schibsted.


Fungerer i praksis veldig enkelt og greit. Du stikker innom siden deres KickBack.no, og sjekker ut alle butikkene i butikklista. Blir overrasket om du ikke finner butikker der som du allerede benytter deg av. Du vil bl a per dags dato finne Platekomapaniet, bli vakker, net on net, Ellos, mpx, apple.store, itunes, CDon, Blush.no, brandos, boozt, netcom, dell, pukka, bladkongen, tanum, talkmore, stena line +++++++

Registrerer deg på siden deres, aldeles gratis selvfølgelig, og du sparer noen ekstra kroner på handel du allikevel gjør.

En smart ting der inne finner du under "min side" når du har registrert deg. Helt til venstre er en nettlerserplugin. Etter du har installert den vil det komme opp en liten beskjed øverst i nettlerseren din som gir deg beskjed når du besøker butikker som er med i samarbeidet.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...