tirsdag 1. april 2014

Marianne Designs Design Team World

Jeg synes det er stor stas og det er med aldri så lite stolthet jeg får lov å fortelle i dag at jeg er blitt spurt om å være en del av Marianne Designs Design Team World. 


Bryllups sesongen nærmer seg med stormskritt, og her er litt inspirasjon til invitasjon og bordkort. Dette prosjektet kan også sees hos Din Fantasi.


Først invitasjon, og da tar jeg utgangspunkt i hvit kartong. Bretter en fin brettekant, siden jeg ønsker et dobbelt kort. 

Legger den brettede kartongen i Sizzix Big Shot som vist på bildet under. Brettekanten er øverst, og stanser ut med den største av diesene i settet Marianne Design Creatable - Filligran Heart 39990299, litt utenfor kartongen som på bildet, slik at kortet blir dobbelt. 


Resultatet blir som dette: 


Så stanser jeg ut med samme diesen i et ønsket mønsterark, og noen effekter fra samme diessett i hvit kartong. Sverter kanter og detaljer;


Limer mønsterarket til forsiden av det bretta kortet, og den store rammen jeg har stanset ut oppå der igjen. Så stempler jeg teksten, før jeg limer fast det minste hjertet og pynter med roser og halvperler.Så vil jeg vise et bordkort, laget som en liten pilleeske. Stanser ut esken med en dies fra Sizzix, Movers&Shapers L die, Pillow box w/labels 39999268. Bruker hvit kartong, både til esken og til hjertet og duene jeg stanser ut med dies fra Marianne Design. Hjertet er en del av det samme settet jeg benyttet til invitasjonen, mens duene er en enkeltstående dies.

Sverter kanter og detaljer;Monterer esken og bruker 3D-puter på fuglene.


Når jeg skal feste blomster synes jeg det er veldig praktisk å bruke 3L Dodz - 3D. Disse er seige, tykke limdotter, som fester godt.Et bordkort er klart, og disse eskene er fine til å putte feks en konfektbit, eller et bidrag til en selskapslek inni;  


Både til invitasjoner og bordkort synes jeg det er viktig å ikke tenke for avansert, siden man ofte skal lage mange. 

Produktliste:

7 kommentarer:

Bibbi sa...

Gratulerer som DT! Lekkert bidrag du har laget her :-)

RitaK sa...

Gratulerer så masse, dette blir sikkert veldig gøy, både for deg og oss som følger med :-) Må bare si jeg elsker Marianne Design sine dies, og har en ganske så full perm å boltre meg i ;-)

Ann Kristin sa...

Gratulerer så mye med DT-plass! Vel fortjent! OG så nyydelig invitasjon og bordkort du har laget. Virkelig lekkert :)

Scrappelise sa...

Gratulerer så mye, veldig moro å høre. du er jo så kreativ så det blir spennende å se det du lager med Marianne produktene!

Elin sa...

Gratulerer så mye snuppa, vel fortjent ;) Gleder meg til flere Marianne kreasjoner!

Kristin Langnes sa...

Gratulerer så masse med plass på dette fantastiske teamet! Vel fortjent!

Mihaela sa...

Hi Wenche!
Congratulations and welcome to the Marianne Design World Team!
You made a beautiful work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...