mandag 5. mai 2014

Mai utfordringen hos Scrappelyst

I dag publiserte vi mai-utfordringen hos Scrappelyst. Månedsutfordringene publiseres den 5. i måneden, med en påminnelse med mer inspirasjon lengre ut i måneden.

Sleng deg med, det er flott premie sponset av Global Hobby og Kunst.

Mitt inspirasjonsbidrag til denne utfordringen kommer litt lengre ut i måneden, men kan jo vise dere dette kortet så lenge :-)

Bildet har  jeg snappet opp via Pinterest. Arkene er fra Studiolight og chipboardsramme og - sommerfugler er fra Wycinanka. Øverst på tagen har jeg brukt washitape. Teksten er printet ut.Både Studiolight- og Wycinanka-produkter distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst, sammen med et godt utvalg washitape. Ta kontakt med de for info om din nærmeste forhandler. Det finne MANGE godbiter i vareutvalget deres; Marianne Design- , Sizzix- , 3L-, Papicolor, PanPastel-, Fabriano-, Hama-, Sakura-  og  Staz-produkter, Daylight-lamper, Imagepac Stampmaker og HugSnug,  Du finner også spennende saker som Twistz Rainbow Rubber Loom som du og ungene kan lage smykker med, masse inspirasjon i Din fantasi-bloggen. Godt utvalg i fallskjermsnorer også. Og dette er bare en liten brøkdel av hva du finner i utvalget.Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...