mandag 12. januar 2015

Langt inne i fantasiens verden

Kan også sees hos Scrappelyst.

Jeg har de siste dagene hatt så lyst til å scrappe layouts igjen, og det er lenge siden sist. Det som virkelig fikk meg i gang nå, var nye dies fra Marianne Design som jeg ble så inspirert av. Og selvfølgelig de nydelige arkene fra 7Dots jeg hadde fremfor meg, fra serien Thoughts Keeper.Arkene jeg har brukt er som sagt fra 7Dots. Det samme med stensilen jeg har brukt i bakgrunnen (de aller bakerste firkantene). Stensilen er brukt i kombinasjon med hvit paste. Når pasten er tørket har jeg strøket på turkis PanPastel. Har også stemplet litt snirklete skrift med stempel fra 7DotsEllers er pynten jeg har brukt stanset ut med diesene fra Marianne Design; confetti lr0342 og Design Folder Extra Diamonds DF3410. To ny store favoritter her hos meg.

Tekststripene øverst på fotografiet er stickers fra 7Dots.

Jeg deltar med denne hos:
Scrapki-wyzwaniowo January 2015 challenge {#112}, avsluttet


4 kommentarer:

Hege sa...

Denne LOen er bare så nydelig, virkelig stemningsfull.
Nydelige farger du har brukt.
Skjønner godt at disse diesene er nye favoritter, for de var lekre. Og jeg er bare så glad for at du har lyst til å scrappe LOer.


Belladonna sa...

Wonderful colour palette! Thank you for playing with Scrapki-wyzwaniowo!

Yasmin sa...

Kjempe flott side du har laget Wenche! Herlig med stensilering og en flott tittel! :) Takk for at du ble med oss i scrapki-wyzwaniowo! :D

Tusia Lech sa...

Hello Wenche - I am so happy you joined our challenge at scrapki-wyzwaniowo :) I love your layout - the photo, the colors, the design, everything is just perfect!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...