tirsdag 24. mars 2015

Guttekort med tusjet motiv

Kan også sees hos Scrappelyst.

Jeg har lagt min elsk på de nye Chameleon tusjene. Har du hørt om de tidligere? Du kan se tusjene HER.

Chameleon Pens er et nytt og spennende alkoholbasert tusjprodukt som Global Hobby og Kunst nå lanserer i Norge. Med kun 20 ulike farger kan man med et unikt blendersystem skape uendelige fargenyanser, og tusjene kan brukes sammen med andre kjente merker som for eksempel Touch Markers. Produktet er veldig aktuelt for alle som driver med tegning, illustrasjon, scrapbooking og mye mer.

Global Hobby og Kunst er nå på jakt etter forhandlere over hele landet som ønsker å føre Chameleon i sin butikk. Ta kontakt med oss på tlf 55 55 32 10 eller epost global@globalhobby.no

Chameleon Pens har norsk gruppe på FB, her ligger blant annet en video som viser bruk av tusjene.


Motivet jeg har brukt på kortet mitt er et stempel fra Greeting farm. Printet ut på Fabriano Tecnico papir, og ja fargelagt med Chameleon tusjer. Det jeg liker så godt med disse tusjene er at et kom plett sett består av 20 tusjer, og med disse tusjene har du et bredt spekter av farger, og det er utrolig enkelt å få fine overganger med tusjene. Det komplette settet kommer pgså i en meget praktisk beholder, så man slipper gå til innkjøp av oppbevaring til tusjene.Mønsterarkene er fra Studiolight. Tekst stemplene jeg har brukt på kortet er fra Papirdesign, og sko-charm fra Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...