tirsdag 17. november 2015

Nytt liv til slitent furumøbel

Kan også sees hos Global Hobby og Kunst sin inspirasjonsblogg Din fantasi fra hobby til kunst.

Jeg har falt totalt for ArtVintage malingen fra Schjerning. Flott dekkevne og nydelig overflate. Jeg har tidligere malt en liten kommode og har hatt en litt større apotekerdisk stående på vent. Et skal / skal ikke prosjekt. Kaste eller pusse opp? Jeg gikk til slutt for det siste alternativet, og angrer definitivt ikke.Beklager at jeg glemte å ta bilde av apotekerdisken før jeg skrudde av håndtakene, men de samme håndtakene er de jeg skrudde på igjen.Et voldsomt gulnet furumøbel, med mye kvist og ikke HELT up to date, rett og slett. Men samtidig et møbel med masse av lagringsplass og DET trenger vi jo.Jeg satte i gang og malingen dekker godt og tørker raskt.Straks jeg hadde fått på første strøk kunne jeg begynne der jeg startet, med neste
strøk.Malingen dekker veldig godt med 2 strøk.

3 timer brukte jeg, fra jeg skrudde av håndtakene til håndtakene var på plass igjen på nymalt møbel- Og jeg ble veldig fornøyd. neste miniprosjekt står for tur, og det er speilet.

Scjerning Art Vintage Kalkmaling, støvet grå. 03007546

3 kommentarer:

Tone K. sa...

Dette var utrolig stilig Wenche! :)
Jeg har noen slike møbler jeg kunne tenkt meg å male jeg også......gjorde du noe med benken først ?
Eller malte du rett på ? :)

wenche jensen sa...

Hei, Tone. Jeg vasket møbelet tilnærmet støv og fettfritt med grønnsåpe, det er det eneste. Ingen grunning. Utrolig kjapt.

Monica Mortensen sa...

Så fin den ble <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...