onsdag 23. mars 2016

Eksplosjonsboks til jentekonfirmant

Det er onsdag igjen, og min inspirasjonsdag hos Creative Expressions.

I dag vil jeg vise frem en eksplosjonsboks til jentekonfirmant. Laget etter DENNE malen, så denne er en liten eksplosjonsboks.

Jeg har brettet boksen av mønsterark denne gangen, for disse mønsterarkene fra Creative Expressions er av tykk og god kvalitet. Arkene jeg har brukt her er fra blokken CRE8X8 Creative Expressions Teresa Collins 8'' x 8'' Paper Pad.På lokket har jeg en rund matte stanset ut med dies fra settet CED1503  Sue Wilson - Decorative Frames Dies Italian Collection.

Enjoy er stanset ut i chipboard med diesen ced5404 Expressions Collection Die - Enjoy. Har embosset teksten litt hist og pist med CSUTVLW Cosmic Shimmer Vintage Luna White, Creative expressions sin VINTAGE ULTRA THICK COLLECTION, Dette er embossingpulver som kan sammenlignes med Frantage, for de av dere som kjenner til dette pulveret.

Luna White som jeg har brukt her, har blå fargepigmenter i det hvite, sammen med sølv og gir en flott effekt.Blomstene jeg har brukt både på lokket og inni boksen, er stanset ut med dies fra settet CED1446 Finishing Touches Collection - Orange Blossom Open Petals.

I boksen har jeg plassert et stearinlys, formet som en kjole. Et klassisk kofrimasjons-symbol. Dette lyset har jeg kjøpt via Ebay.

Her har jeg prøvd å ta bilde av en fargetest jeg laget av noen av Vintage embossing pulverne. Ikke like enkelt å få snappet opp effekten av glans på bilde, men et lite inntrykk får du kanskje:   

1 kommentar:

Valerija sa...

Wonderful box! Love the colours!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...