Etiketter

advent (34) baby (202) boks (178) bordkort (78) bryllup (129) bursdag (513) dåp (103) farsdag (20) flaske (284) freebie (2) gaveposer (225) give away (6) innpakning (40) invitasjon (7) jul (703) julekule (176) kalender (40) kondolanse (40) konfirmasjon (530) kopp (305) Kort (1548) kreative tips (97) krus (296) lys (81) Marianne Design (510) morsdag (15) motiver for salg (16) navnefest (1) oppbevaring (10) oppskrifter (17) Papirdesign (576) Personlig gave (610) påske (33) Scrapbooking LO (42) Scrappelyst (817) sjokolade (115) smågaver (1269) stemplene mine (50) tag (161) takkekort (3) tutorial (111)

torsdag 26. mai 2016

Egen bakgrunn til kort - steg for steg

Kan også sees hos Scrappelyst.

Noen ganger når tiden strekker til og jeg har lyst til å dille litt ekstra, så er det gøy å eksperimentere litt med diverse medium, mikse dem, og lage en Mixed Media om du vil.

På kortet jeg har planlagt her, trenger jeg en hvit bakgrunn. Planen er å ha et kort fritt for mønsterark. Jeg har startet med en hvit kartong. Denne grunner jeg denne gangen med Akryl paste fra Marabu. Du kan bruke gesso også, mens jeg ønsket litt struktur i bakgrunnen fra første stund. Jeg grunnet litt på begge sider av kartongen, slik unngår jeg at den krøller seg unødig. Lar dette tørke.Fant frem igjen litt selvklebende papirpynt (Dottie Ann Magic Mesh) som har ligget og støvet ned her. Disse går fint an å bruke feks som sjablong / stensil:Jeg bruker akrylpasta i et rasut lag over pynten:Når jeg fjerner papirpynten igjen, sitter jeg igjen med opphevet dotte-bakgrunn;Bakgrunnen må nå tørke, slik at det opphevede mønsteret holder formen.

Så har jeg funnet frem heklede små doilies, og plast stjernebånd. Limer disse fast til bakgrunnen. Fargen på disse spiller ingen rolle, da disse skal males. Stjernebåndet er fra Papirdesign.Etter et strøk med hvit gesso ser bakgrunnen min slik ut:Veldig kjekt for en utålmodig scrapper å ha en varmluftspistol for hånden når jeg holder på med dette. Korter ned tørketiden betraktelig;Jeg vil ha litt farge på den hvite bakgrunnen og til det bruker jeg først en rosa Art Spray fra marabu:Så har jeg brukt en stensil og litt rosa akryl mousse fra Marabu, ikke så lett å se på bildet, men det er der. Moussen er i en lysere nyanse enn sprayen;Fant også igjen litt rosa Magic Mesh. Finner frem motivet jeg ønsker å bruke for å se an hvor meshen skal ligge. Motivet er fra Studiolight.Litt osteklut under motivet, en tekst stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Papirdesign og litt highlights med snøeffekt;Nå limer jeg kartongen min fast til en papirpose, slik at det blir et posekort, før jeg dekorerer med blomster fra I am Roses. Blonden på tagen inni kortet er fra Papirdesign;

Fiks ferdig og et par timer med morsom rekreasjon ved pulten rikere:-)Produkter fra Studiolight, Marabu og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.
HER kan du finne din nærmeste forhandler.

Jeg deltar med kortet mitt hos:
Papirdesign, Maiutfordringen Vår, avsluttet
LLC, Challenge #47 Blossoms &/or Butterflies, avsluttet
Hjerteboden, Maiutfordring Blomster, avsluttet
Card and scrap, Udfordring 118 blomster / flowers, topp 3 :-) 
Nordsalten hobbyklubb, Utfordring #139 - Polkadots, topp 3 :-)
IamRoses, May IAR Challenge, avsluttet

8 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe lekkert kort :) Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Card and Scrap. DT Veronique

Bodil sa...

Flott kort du har lagd :)
Takk for at du deltar hos Card and Scrap.

BlackLissi sa...

Kjempe artig med egen bakgrunn, Wenche! Tusen takk for tutorialen og inspirasjon, dett må prøves.

lillesmor sa...

Så flott bakgrunn dette ble. Har noen gamle doilies mamma har heklet til meg - tror jeg nå vet hva jeg skal bruke dem på..
Takk for at du ble med på utfordringen til Papirdesign i mai!

Hege sa...

Herlig mixed media kort.
Nydelig bakgrunn du fikk laget.

Tusen takk for at du deltar på maiufordringen hos Papirdesign.

Klem Hege.

Lenes stempelkrok sa...

åhh! Takk for en grundig og flott tutorial....Det ble et nydelig kort!

Takk for at du deltar i vår utfordring hos Papirdesign
Klem fra DT Lene

Lena_J sa...

Herlig kort. Gøy med litt klin innimellom også, det skaper gode kort ser jeg, så denne må bokmerkes ;-)
Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb.

Rosie sa...

Wow this is amazing! Love the step-by-step instructions! Thank you for playing in our challenge at I Am Roses! Hugs, Rosie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...