fredag 4. november 2016

Gavepakninger med lys og fyrstikker

Kan også sees hos Scrappelyst

Jeg har laget noen gavepakninger med kronelys og pynta fyrstikkeske. Alle mønsterark og stempler jeg har brukt er fra Papirdesigns nydelige julekolleksjon fra 2016. 
Chipboards på fyrstikkeskene er fra Wyzinanka. Rammen jeg har stemplet på er stanset ut med en dies fra Creative Expressions, ced4205 Scandinavian Collection Oslo. 

Kronelys og fyrstikkeske la jeg i en treboks før jeg pakket denne i cellofan. 

Deretter laget jeg et magebelte til boksen. Her er tre varianter; 


På esken over og under har jeg stanset ut sirkel med dies fra Creative Expressions,CED1503 Sue Wilson - Decorative Frames Dies Italian Collection. På esken over har jeg stanset ut teksten Gledelig jul i hvit mosegummi, med dies fra Papirdesign
På denne har Juleklem stanset ut i grå mosegummi, samt barkestjernene fått en touch av glitter paste. CSPASTSPFROST Cosmic Shimmer Sparkle Past Frosty Dawn fra Creative Expressions anbefales på det varmeste.


Jeg har også laget en variant i en litt mindre treeske, i denne har jeg puttet et kubbelys dekorert med stempeltekst fra Kort og Godt, telys, lakriskuler og en liten fyrstikkeske dekorert med mønsterart fra Studiolight og snømannmotiv fra Marianne Design. Teksten på fyrstikkesken er stickers fra Papirdesign.

Produkter fra Creative Expressions, studiolight, Marianne Design

og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...