Etiketter

advent (34) baby (208) boks (179) bordkort (78) bryllup (131) bursdag (520) dåp (106) farsdag (20) flaske (292) freebie (2) gaveposer (231) give away (6) innpakning (41) invitasjon (7) jul (742) julekule (192) kalender (41) kondolanse (42) konfirmasjon (538) kopp (311) Kort (1568) kreative tips (97) krus (302) lys (81) Marianne Design (513) morsdag (15) motiver for salg (22) navnefest (1) oppbevaring (10) oppskrifter (17) Papirdesign (603) Personlig gave (647) påske (33) Scrapbooking LO (42) Scrappelyst (842) sjokolade (116) smågaver (1313) stemplene mine (50) tag (165) takkekort (3) tutorial (111)

tirsdag 25. juni 2013

Embossing-mix

Jeg har falt litt for Stampendous sitt herlige embossingpulver med ulike sjatteringer av farger; Fran-Tage Aged Embossing Enamel Powder – serien. Dette pulveret har jeg brukt her slik at du ser litt effekten jeg snakker om;
Det jeg derimot IKKE liker ved disse er at de har glitter i seg. JA glitteret kan gi en fin effekt, men jeg hater simpelthen å få glitter over hele scrappepulten, på scrappesaker, fingre og klær og, ja føler det klistrer seg overalt…

Så da startet leitinga etter et embossingpulver med litt samme effekt, men uten glitter. Og slikt pulver finnes helt sikkert, men jeg har ikke funnet et som jeg er superfornøyd med.

Så hva gjør en kreativ sjel da? Jo mixer selv.

Det jeg gjør aller først er å finne et ark som underlag, og dette bretter jeg en enkel brett midt på. Bretten gjør det enkelt å tømme pulveret i boks til slutt.

Stampendous har et rikt utvalg av fragments og farger slik at man kan mikse og blande etter hjertets lyst.
Disse her er flak, og jeg synes disse var vel store så jeg fant frem morteren og knuste de litt.
Så blandet jeg i hvitt embossingpulver. Jeg tok det enkle valget å bruke hvit grovkornet embossingpulver fra Stampendous, siden det er dette som er basis for Frantage-serien, og som jeg vet funker bra.
Global Hobby og Kunst fører disse utrolig kjekke settene med bokser. Her har du 9 runde bokser med skrulokk, og et stort rom, hvor jeg har plassert mine ferdigkjøpte embossingpulvere og fragments. De runde boksene kan man også kjøpe løst.
Nå kommer bretten på arket til nytte, og jeg kan enkelt og uten søl tømme pulveret opp i en tom boks. Skrur på lokket og rister lett for å blande pulveret.
Fiks ferdig Wenchemix :-)
Også blir man ivrig og vil blande massevis, og da er det kjekt med flere tomme bokser.

Så gjenstår den store testen, og det er å bruke pulveret.
Her har jeg brukt det på den flotte chipboardes fra Wycinanka s.c.
Ellers er kortet pyntet med blomsterranke fra Prima, printa tekststriper, kaffetag, blonder og rosa glitter dots fra Global Hobby og Kunst.

4 kommentarer:

Kathyk sa...

Looks fascinating Wenche, sadly, I don't understand a word of the text but love the look of your project

Kathyk

Wenche sa...

Don't you get to select translation Kathy?

downrightcrafty sa...

oh love your little containers need some for my fran tage and gorgeous tag hun just beautiful
Hugs Kate xx

Unni A sa...

Så spennende! Kjempeflott effekt! Dette må nok på ønskelista mi :) Kortet ditt ble helt nydelig! Bryllupskortet i forrige innlegg også :)Så flotte tekster på begge kortene!
klem Unni
ps. vet du hvor bryter'n til regnværsskyene er? Vi skulle gjerne vært litt mer ute de dagene vi er her... Trenger å få klipt gresset (les:ugresset), skulle ha planta litt, vaska lysthuset, sola oss... Har fått gjort litt i dag, men savner mer sol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...