onsdag 30. august 2017

Kort til jentekonfirmant

Kan også sees hos Scrappelyst: 

På det første kortet jeg viser her i dag er mønsterarkene fra Studiolight. Motiv lånt via Pinterest. Hovedformen på kortet er laget med die fra GoKreate i hvit Papicolor kartong, mens teksten er stanset ut med die fra Papirdesign. Sirkeleffekten oppe i hjørnet er stanset ut med die kjøpt via Ebay. Det neste kortet i romantisk rosa har mønsterark fra Studiolight, Ramme og tekstdie fra Papirdesign


Så et blått til jentekonformant. Ark fra Studiolight og restebunken, og jeg har brukt den fantastisk flotte stjerne-diesen og nok en gang tekst fra Papirdesign.

Enamel stjerne-stickers med glitter fra Marianne Design.Dette lilla kortet er dekorert med de herligste papirene fra Studiolight. Denne lilla-fargen er noe av det vakreste jeg jobber med. Blomsterarket er baksiden fra det lilla. Motiv lånt via Pinterest. Bord stanset ut med dies fra Marianne Design. Konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign, hvor jeg har fjernet ordet "kjære" for et enklere uttrykk. Navnet er skrevet med stickers fra Papirdesign. Enamel dotter fra Staz.

Inni kortet har jeg laget en pengelomme med dies fra Go Kreate.Produkter fra Studiolight, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...