tirsdag 4. mars 2008

lenge siden

Lenge siden jeg har vært innom her og lagt igjen noen ord nå. Ikke det at vi har det så travelt, men har da hatt litt å henge fingra i. Var ei helg på danskebåten med gode venner, og det var forfriskende (kanskje ikke rette ordet men dog). Forrige helg var vi i overraskelses selskap til Tove som fylte 50 i februar. Dette var et veldig vellykket selskap og vi storkoste oss fra ende til annen.

Nå har Håvard hatt trøbbel med magen sin noen dager, men virker som det er litt på bedringens vei. Er bare litt mer utålmodig enn vanlig og vil gjerne sitte på fanget HELE dagen. Er så god atte.

I morrakveld skal jeg ha jentene på besøk her, og det er alltid koselig. Vi er en gjeng som prøver å samles en gang i måneden, for å skravle og flire. Skikkelig stas er det.

Nå er scrappestafetten på scrapping.no snart over. Er bare en finale igjen, og jeg er veldig spent på hvem som går av med seieren. Har vært kjempegøy å være med. Og jeg jobbet på lag med var bare helt herlige. Nå er scrappeligaen i gang, og jeg er på lag nr 2. Skal bli spennende å se hva slags oppgaver vi må løse. Har allerede levert inn denne uka, og må vente helt til neste mandag på ny oppgave.


Et kort jeg lagde på bestilling til Toves bursdag.

1 kommentar:

Anita sa...

Så flott kort!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...