fredag 11. desember 2009

Marsipankonfekt

Konfektbiter kan vel nesten ikke lages enklere, men disse falt i smak her i huset. Kjevlet en marsipanpølse sånn passe flat, og smurte myk nougat over marsipanen. Rullet til en pølse, akkurat som en rullekake. Trillet pølsa ut så den ble passe tykk til å skjære så store konfektbiter av som jeg ønsket. Har lagt pølsene i plast og kaldt, også skjærer jeg bare konfektbitene rett før servering.

4 kommentarer:

Lissie sa...

Mmmm... Det både høres og ser godt ut!

Anonym sa...

søkte på marsipankonfekt og fikk din side som ett av treffa. Jeg lager også marsipanrull men den blir ca 5 cm i diameter og har flere ingredienser. Jeg kjevler marsipanen ut til en firkant, og smører smelta nougat på. Så strør jeg på hakka coctailbær, walnøtter mm etter egen smak. Ruller d sammen til ei pølse og rulle den litt fast, og smører smelta sjokolade utapå. Så skal den skjeres i skiver.

Linda sa...

Dette så sinnsykt godt ut, og så enkelt da. Dette tror jeg nesten jeg må lage i år, for dette fristet ^^

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Åj! Nam! Denne skal eg hugse til julebaksten om ikkje så lenge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...