mandag 4. april 2011

Designables

Designables fra Marianne Design, er plastplater som både kutter og embosser. Disse er flotte å lage enkle, men svært dekorative kort med i en håndvending. Etter å ha stanset ut med designables, trenger ikke kortet stort mer pynt, for embossingen og de utstansede feltene blir så lekre i seg selv.


Jeg har brukt designables i min cuttlebug stansemaskin, og den stanser og embosser helt perfekt.

Jeg laget brettekanten på kartongen ferdig, og la forsiden av det som skulle bli kortet inn i Designables folderen. På den måte blir forsiden av kortet embosset, mens baksiden forholder seg urørt. Jeg lagde et innerkort av mønsterark for å gi litt farge til de utstansede feltene på forsiden.

På kanten av kortet, både på kartongen og mønsterarket har jeg brukt Martha Stewart Doily lace punch.Kortet er enkelt pyntet med en stempeltekst, havlperler og en sommerfugl fra Nille.

Kartongen jeg har brukt i kortet er av merket Papicolor. Dette er en utrolig flott kartong til kort, da den er litt tynnere enn bazill, har nydelig struktur og er en fryd å brette.


4 kommentarer:

loriete sa...

Sååååååååååå vakker!

lillesmor sa...

Veldig lekker, og jeg ble litt fristet selv til å legge inn bestilling på disse, men lurer på om de går i Revolution.. Ikke sikkert du vet, men hvis du finner det ut så gi et lite pip;-)
Ha en god dag.

Synnøve sa...

Disse var nydelige!!!
Klem

Sylvia sa...

Så stilig:-))
Rålekkert kort!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...