tirsdag 5. april 2011

Loving Thoughts

Justrite har kjempeflotte stempler, med spellbinders dies som passer perfekt til stemplene. Ta en titt på nettsiden, og du vil garantert finne noe du liker.

Stemplene fra Justrite har en festeanordning på baksiden som krever at du bruker blokker fra samme produsent når du stempler. Blokkene fåes både som treblokker og som vist her klare akrylblokker;Denne ordningen fungerer til gjengjeld helt utmerket, og du kan kombinere stempelsettene og lage de lekreste ting. Her er en videodemonstrasjon som viser litt av hvordan Justrite sine stempler kan brukes og hvordan de festes på blokkene:Jeg har laget er et enkelt, men dekorativt kort. Selve kortet og det underste panelet på kortet er stanset ut med Spellbinders Nestabilities Labels 08. Har i tillegg brukt Spellbinders Nestabilities Die labels 10 og ovals, sammen med dette stempelsettet fra Justrite;
Jeg synes at monogramstempelet og teksten er så lekkert i seg selv, at kortet trenger ikke stort mer pynt enn en blingswirl og en blomst fra Prima. Alle kanter av kortet og panelene er svertet med PanPastels.


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...