ingredienser:
400 g kokesjokolade
30 g drikkekakao (ikke rett i koppen varianten, men vanlig gammeldags kakaopulver)
100 g melis
I tillegg kan man ha i smakstilsetning man liker. Noen liker feks litt kanel, mens jeg foretrekker vanilje.
Bruke den sjokoladen du foretrekker. Jeg har tatt endel rester som lå i kjøkkenskapet, så her er det både lys, mørk og 70% kokesjokolade i skjønn forening.
Smeltes over vannbad.
Når sjokoladen er helt smeltet, så rører du inn kakao, melis og evt smakstilsetning. Jeg bruker litt vaniljesukker.
Jeg bruker kremsprøyte og fyller sjokolademassen i konfektformer. Du kan også bruke feks isbitform. Stikker i pinner, og setter til avkjøling. Du kan også velge å bruke plastskjeer å støpe inn, det er veldig stilig.
Når pinnene er avkjølt er de supre som små gaver feks, til å ha med på tur eller rett og slett NYTES i sofakroken.
Fjern konfektformen og putt pinnen i en kopp.
Rør ut i varm melk og kos deg ;-)
Denne kakaoen er ikke sterk, slik at en kopp, eller et halvt krus varm melk er passe, alt ettersom hva man liker.
6 kommentarer:
what a great idea! mjammie!
Å, dette så både godt og fristende ut! Kjempegod ide!
Mmm, nå fikk jeg vann i munnen! Dette må prøves,- takk for tipset :-)
Så flott ide :)
Dette såg fantastisk ut! Kjenner jeg får vann i munnen!
dette så godt ut..namnam..
mye fint du har laget wenche.
Legg inn en kommentar