tirsdag 20. desember 2011

Endelig er kalenderen ferdig :-)

Dette har vært et tidkrevende prosjekt, men du verden hvor glad jeg er i den nye aktivitetskalenderen vår. Denne skal det bli moro å ta frem igjen til advent i årene som kommer.

Tenkte jeg vil presentere alle sidene i en samlet artikkel nå på tampen av dette års advent. Noen sider er vist frem før, og andre ikke.

HER kan du lese litt om selve innbindingen og se utgangspunktet for kalenderen.Jeg har pynter hver side i julete stil, og har stanset ut kalendertallene med QK dies i selvklebende brun folie, også fra QK.

Gutten jeg har brukt på kalenderside 1 er et herlig stempel fra Morhead. Jeg har stempler på akvarellark og fargelagt med promarkere. Teksten har jeg printet ut på bazillkartong og stanset ut med spellbinders dies.
Grunnen til at jeg har brukt papirposer er at da blir det lommer jeg kan putte noe inn i. Dette jeg lager her skal bli en aktivitets-adventskalender.
Jeg har laget helt enkle tags av kraft kartong med båndrester. Jeg har brukt dies fra Marianne Design og stanset ut paneler av selvklebende tavlefolie.

Disse tagene kan man jo lage på VELDIG mange måter, men jeg valgte å gjøre det slik da jeg kan bevare tagene fra år til år, og samtidig forandre teksten på de, siden den blir skrevet med kritt. På de jeg har vist her har jeg skrevet med kritt-tusj. Har bevisst ikke satt kalendertall på tagene, siden tanken er å bruke de om igjen, og aktivitetene ikke faller på samme dato år etter år.Dette er en bordkalender som står av seg selv.


Denne teksten er stemplet.Fremgangsmåte på side nr 3 kan du se mer om HER.
Side 4 pyntet med julemotiver fra Made By Janet. Mer beskrivelse HER.Tekst printet ut på Bazill. Pyntet med magnolia stempeltrykk fargelagt med Promarkers og en pebble laget fra en nydelig freebie AnnKristin~ deler med oss i bloggen sin.
Side 9 er pyntet med et digitalt stempel fra Karens Doodles, fargelagt med promarkers.


  

Motivet er fra et klippeark som selges til forhandlere i Norge via Global Hobby og Kunst - Vintage Jul 2. Teksten er stemplet.
Pyntet med mønsterark, stempler og selklbende glitter dots som selges til forhandlere i Norge via Global Hobby og Kunst.Side 16 og 17 pyntet med julemotiver fra Made By Janet. Mer beskrivelse HER.


Nissen er et digitalt stempel fra Rick St Dennis. Snøen er laget med DecoArt Snow Writer. 
  
Denne teksten har jeg fått fra scratch, denne er så nydelig. Printet ut på bazill. Ellers pyntet med hjemmelaget pebbles og julekuler fra Marianne Klip.5 kommentarer:

Liven sa...

For en fantastisk kalender! Denne skjønner jeg du er fornøyd med! Virkelig en god mulighet for gode familietradisjoner. Imponert! God jul og takk for mange inspirerende prosjekter. Søskena mine har fått knekkebrødmix med oppskrift som førjulshilsen ;o).

Turid sa...

Wow! For et mesterverk av et kunststykke! Så kjekt å kunne bruke den flere ganger når den ser slik ut. Aktivitetskalender er kjempekjekt!
Ønsker deg en god jul!
Hilsen Turid

AMK sa...

Dette var en estetisk opptur på en kaotisk juleferieavreisepakkedag!! Nydelig layout og teknikk og velvalgte, gode ord for hver dag :-) Jeg ble rett og slett glad av å lese meg gjennom denne! God Førjul ii mange år fremover.

Anne sa...

Så flott den ble! Denne vil gi masse glede i årene framover :-)

God jul og et godt & kreativt nyttår :-)

Linda sa...

så flott kalender!!!Denne ga meg inspirasjon til neste jul:)

Og nok en gang-tuuusen takk for en superkoselig kalender, kosa meg hver eneste dag med å åpne:)
Masse flotte ting jeg garantert får bruk for:):)Til lykke med jula:)klem,Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...