fredag 31. mai 2013

Hjertebokser til nyfødt

Jeg har pyntet pappesker formet som hjerter (18170120) til en nyfødt baby. De samme eskene er også nydelig å pynte for eksempel til brudeparet.

Eskene er hvite, og jeg har kledd de med mønsterark fra Marianne Design. Skjærte papirstrimler i passe bredde til alle kanter. På lokkene har jeg tegnet av omriss et og klippet ut hjerter- rufset arkene litt i kantene før jeg limte arkene på esken .

Og slik ser eskene ut med mønsterark og en blonde langs kanten:Nå når alt grunnarbeidet er gjort er det bare å sette gang og boltre seg med stempler og pynt. Jeg har stemplet med stempelsett fra Staz (65005006 og 65005007) og stanset ut hjerterformer med dies sett fraMarianne design (39991225). Til slutt har jeg pyntet med nydelige roser og halvperler fra Staz, samt charms fra Marianne Design.

Boksene kan fylles med små presanger, og stables oppå hverandre. Denne gangen har jeg pyntet eskene lite rundt kantene slik at eskene fortsatt går an å oppbevare inni hverandre også.

Kan også sees på Din Fantasi. 

3 kommentarer:

Unni A sa...

Nydelige hjertebokser! Så smart å lage dem så de kan både stables på hverandre og legges i hverandre! Kjempeflott gave til en ny verdensborger :)
klem Unni

Nikki Payne sa...

adorable!!!! This is just gorgeous Wenche:)
It's so nice to be working along side you:) You are very talented X
Hugs Nikki x

Nicecrane Designs sa...

What a cute little heart boxes, Wen che thye inspired me to create mre different baby stamps,,,,,wowww,. they are so adorable my friend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...